Palvelumme

Sähköasennukset ja kuntoarviot

Palvelemme asiakkaitamme monenlaisissa sähköasennuksiin liittyvissä tehtävissä. Pienet asuntoremontit ja hiukan isommatkin kokonaisuudet, aina kannattaa kysyä. "Kysyvä ei tieltä eksy", kuten kaikki tiedämme.

Meiltä saat myös sähköautojen latauskartoitukset, aurinkosähköasennukset, ja monet muut ajankohtaiset palvelut. Kokemusta meillä on myös lukuisista taloyhtiöiden kuntoarvioista, saneeraussuunnitelmista ja toimenpide-ehdotuksista vaikka yhtiökokoukseen päätöksenteon tueksi.

 Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa!


DALI-valaistusohjausjärjestelmien ohjelmointi

Mikäli tarvitset apua DALI-/DALI2-valaistusohjausjärjestelmien ohjelmoinnissa, meiltä löytyy vahva osaaminen myös siihen. Ohjelmoitujen kohteiden määrä on tällä hetkellä useita kymmeniä, ja se kasvaa koko ajan.


Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on yksi rakennushankkeen monista tärkeistä tehtävistä, joka on syytä jättää ammattilaisen haltuun. Meillä on yhteensä noin parinkymmenen vuoden suunnittelukokemus ja suunnittelemiemme hankkeiden kirjo on laaja. Meille yhtä tärkeitä ovat olleet kaikki hankkeet, pienistä asuntoremonteista suuriin kauppakeskus- tai liikekiinteistökokonaisuuksiin. Asuinkerrostalojen sähkösuunnitelmia, asuntoyhtiöiden linjasaneerauksia, ja muita asuntoyhtiöiden sähkösuunnitelmia olemme laatineet vuosien saatossa useita.

Oman kodin rakentaminen on aina henkilökohtainen asia, ja me suhtaudumme siihen juuri sillä vakavuudella kuin pitääkin. Älä epäröi kysyä meiltä apua hankkeenne suunnitteluun!