Tietoa Sähkö-Suomisista

Kokeneet sähköalan ammattilaiset

Sepolla on kokemusta sähköalalta erilaisista tehtävistä jo n. 30 vuoden ajalta. Työuraan on mahtunut työskentelyä jakeluverkon haltijan palveluksessa asentajana ja rakennuttamistehtävissä, sähköasentajana hän on ollut myös "holvilla putkittamassa" sekä teollisuudenkin puolella, komennustöissä Suomen rajojen ulkopuolella. Viimeiset parisenkymmentä vuotta ovat kuluneet talotekniikkaurakoitsijan palveluksessa ja suunnittelu-/konsultointialan yrityksessä esimiestehtävissä. Sähkö-Suomisen kautta tapahtuu siis eräänlainen paluu juurille ja asennustöiden pariin.

Aarnen sähköalan kokemus on karttunut sähköasennustehtävissä, saneeraustyömailla ja uudisrakennuskohteissa. Suunnittelukokemus on sekin jo useamman vuoden mittainen, vaikka nuori mies vielä onkin kyseessä. Aarnen vahvuusalaa ovat erityisesti sähköautoiluun ja latausjärjestelmiin liittyvä osaaminen, sekä DALI/DALI2-valaistusohjausjärjestelmien ohjelmointi.

Monenlaisia sähköalaan liittyviä asioita olemme ehtineet jo nähdä ja kokea, mutta varmasti paljon on vielä edessäkin. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten sinun hankkeestasi voisimme kaikki oppia, ja myös hyödyntää osaamistamme!